Solliciteren

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste onderwijzers en kleuteronderwijzers

Wij zijn de scholengemeenschap “stedelijk basisonderwijs Vilvoorde”. Onze scholengemeenschap bestaat uit 7 verschillende basisscholen, waarvan 1 school met 2 vestigingsplaatsen en 1 school voor buitengewoon onderwijs.

Wij zijn momenteel met meer dan 200 personeelsleden en bieden onderwijs aan bijna 2000 leerlingen.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste onderwijzers, kleuteronderwijzers en onderwijzers algemene sociale vorming (blo), gemotiveerde mensen die met ons willen meewerken aan dit project. U zal onder meer willen fungeren in onze vervangingspool.

Een woordje uitleg over de vervangingspool:

Wij beloven u werk voor een heel schooljaar en u wordt ingeschakeld om afwezige personeelsleden te vervangen in verschillende ambten zoals onderwijzer, kleuteronderwijzer, zorgleerkracht, onderwijzer algemene sociale vorming en dit voor alle stedelijke basisscholen en de stedelijke school voor buitengewoon lager onderwijs. Via de vervangingspool zal u dus heel wat ervaring opdoen in de verschillende scholen elk met zijn eigenheid, zijn specifieke populatie en projecten … en dit is een uitstekende springplank naar een meer vaste job in onze scholengemeenschap.

Solliciteren ?

Stuur ons je motivatiebrief, cv naar Stad Vilvoorde, dienst onderwijs.