Solliciteren

Wij zijn op zoek naar enthousiaste onderwijzers en kleuteronderwijzers voor schooljaar 2018-2019!

Wij zijn de scholengemeenschap “stedelijk basisonderwijs Vilvoorde”. Onze scholengemeenschap bestaat uit 7 verschillende basisscholen, waarvan 1 school met 2 vestigingsplaatsen en 1 school voor buitengewoon onderwijs.

Wij zijn momenteel met meer dan 200 personeelsleden en bieden onderwijs aan bijna 2000 leerlingen.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste onderwijzers, kleuteronderwijzers en onderwijzers algemene sociale vorming (blo), gemotiveerde mensen die met ons willen meewerken aan dit project. U zal onder meer willen fungeren in onze vervangingspool.

Een woordje uitleg over de vervangingspool:

Wij beloven u werk voor een heel schooljaar en u wordt ingeschakeld om afwezige personeelsleden te vervangen in verschillende ambten zoals onderwijzer, kleuteronderwijzer, zorgleerkracht, onderwijzer algemene sociale vorming en dit voor alle stedelijke basisscholen en de stedelijke school voor buitengewoon lager onderwijs. Via de vervangingspool zal u dus heel wat ervaring opdoen in de verschillende scholen elk met zijn eigenheid, zijn specifieke populatie en projecten … en dit is een uitstekende springplank naar een meer vaste job in onze scholengemeenschap.

Wie organiseert ?

Scholengemeenschap stedelijk basisonderwijs Vilvoorde.

Wanneer ?

Op woensdag 23 mei 2018 in de namiddag.

Wat ?

Een sollicitatieronde bij de directeurs van de verschillende scholen.  Dit bestaat uit een gesprek waar je jezelf komt voorstellen.

Hoe kan je deelnemen ?

Stuur je motivatiebrief, cv en kopie van je diploma door via https://www.jobsolutions.be/register/2440 , via de website www.vilvoorde.be of via sollicitaties.onderwijs@sovilvoorde.be en dit VOOR 1 mei 2018.

Na een cv-screening laten we je weten of je uitgenodigd wordt.  We geven je dan ook verdere informatie over de details van de afspraak.